Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků, ze pstruháren z okolí. K výrobě jsou používány výhradně čerstvé pstruzi, které jsou vařeny v páře, doplňeny lžičkou přepuštěného másla a lehce okořeněny.
Tato delikatesa se dá konzumovat za studena s pečivem nebo ohřátá, s bramborovými přílohami, zeleninou apod.
130 g
Produkt je vyroben českou rodinnou manufakturou z Jeseníků. Firma se zaměřením na výrobu poctivých zavařenin a masových specialit, jak se dělají a již v době první republiky. Díky originálním a původním recepturám, kvalitním surovinám bez éteru a pečlivým strojům jsou tyto produkty jedinečným chuťovým zážitkem. Výsledné výrobky jsou plněné do tradičních zavařovacích sklenic značky Weck, které se nacházejí v různých tvarech skutečně využívajících y již koncem 19.století.